Krajina na konci času Vrané nad Vltavou

17/06/2016

56b8adb905204.full copy
Srdečně vás zveme do experimentálního prostoru Nové perly ve Vraném nad Vltavou, kde od 18.6. do 25.9. proběhne výstava s názvem Krajina na konci času, která nabídne možnost spatřit díla téměř 30 současných umělců věnujících se krajinomalbě a to napříč generacemi a výtvarnými formami.

FB event

Divus web

Na výstavě představí svá díla Martin Zet, Igor Korpaczewski (Q), Jakub Stretti, Petr Meduna, Jan Daňhel, Tomáš Bambušek, Patricie Fexová, Martin Kohout, Tereza Příhodová, David Kraus, Roman Štětina, Dana Balážová, Anne-Claire Barriga, Filip Cenek, Dita Lamačová, Markéta Lisá, Ondřej Vinš, Ibra Ibrahimovič, Vojtěch Míča, Pavel Doskočil, Vladimír Turner, Alena Kotzmannová, Eva Jiřička, Eva Jiřička, Jan Haubelt, Libor Beránek, Josef Bolf, Veronika Drahotová, Adéla Součková. Výstavu kurátorsky zaštítil Ivan Mečl (Divus) a Lenka Vítková (teoretička umění, kurátorka).

18.6. 16.00 Otevření výstavy a koncert skupiny Hory jsou
plné větru a deště
2.7. 13.00 Oficiální zahájení výstavy a komentovaná
prohlídka vedená Ivanem Mečlem a Lenkou
Víkovou
30.7. 13.00 Vernisáž uměleckých prací vznikajících v rámci
výstavy v současné chvílí
v prostorách Nové perly

Celá akce bude doprovozena řadou dalších aktivit jako např. promítání dokumentárních filmů, přednášek na téma „krajina a vztah člověka k ní“ a aktivit pro děti.

→ more